Kalender

Kommende begivenheder

Her kan du finde information om de kommende events, koncerter, workshops m.m., som er arrangeret af Sangkraft Aalborg eller i samarbejde med andre aktører. 

Små Synger Sammen Dag 2023

Små Synger Sammen dag handler i år om ting på hjul. Vi skal synge om tog, biler, løbehjul og alt det, vi kan finde på at køre på. Find materialet her: https://sangglad.dk/tingpaahjul/

Små Synger Sammen dag afholdes d. 12. september på Hals Bibliotek og på Nibe Bibliotek samt d. 14. september på Hovedbiblioteket i Aalborg og på Trekanten Bibliotek og Kulturhus.

Alle Synger – Fællessang med Anders Hornshøj
Sangkraft Aalborg og Aalborg Bibliotekerne inviterer igen til fællessang – denne gang på Hasseris Bibliotek, hvor sanger Anders Hornshøj synger for.
Vi skal denne formiddag synge dejlige sange, som alle kan synge med på, både børn og voksne.
Arrangementet er d. 2. september kl. 10.30 og det er gratis at deltage.
Vi glæder os til at synge sammen ❤
Alle Synger – Fællessang med Rikke Hestvang Andersen
Sangkraft Aalborg og Aalborg Bibliotekerne inviterer børnefamilier, unge og ældre til en hyggelig og uformel formiddag med fællessang, hvor alle kan være med!
Rikke Hestvang Andersen synger for til kendte årstidssange, børnesange og andre skønne fællessange.
Arrangementet finder sted på Vodskov Bibliotek og det er gratis at deltage.
Vi glæder os til at synge sammen ❤
Korstafet – 13 korkoncerter på 9 timer
I samarbejde med Aalborg Kirkernes Musikfestival inviterer Sangkraft Aalborg, søndag d. 1. oktober, til korstafetten ”13 korkoncerter på 9 timer”.
Du har denne dag mulighed for at opleve en bred vifte af kor lige fra smukke, krystalklare børne- og ungdomsstemmer i Klarup Pigekor, Budolfi Kirkes Juniorkor og YOUNG til stærke voksenvokaler i Listen Up!, Volume Two, Sangkoret Limfjorden, samt flere andre fantastiske kor.
Forskellige kirker rundt om i Aalborg danner ramme om koncerterne og der inviteres indenfor til helt særlige musikalske øjeblikke denne dag.
Der er gratis entré til alle koncerterne.
Programmet præsenteres på Sangkraft Aalborgs Facebook-side, hvor der løbende reklameres for koncerterne.
Alle Synger – Fællessang med Anne-Marie Hassing
Sangkraft Aalborg og Aalborg Bibliotekerne inviterer børnefamilier, unge og ældre til en hyggelig og uformel formiddag med fællessang, hvor alle kan være med!
Sanger Anne-Marie Hassing synger for til kendte årstidssange, børnesange og andre skønne fællessange.
Arrangementet finder sted på Hals Bibliotek og det er gratis at deltage.
Vi glæder os til at synge sammen ❤
Alle Synger – Julefællessang
Line Groth synger for til julefællessang med julens allerbedste klassikere! Vi garanterer, at julestemningen er i top denne formiddag – så kom og syng julen ind sammen med dem du holder af.
Arrangementet er gratis.
Vi glæder os til at synge sammen ❤